Sivut

keskiviikkona, kesäkuuta 22, 2011

Jukola -> Göteborg jne..

Hektistä on. Porvoon sprintin jälkeen karavaani jatkoi Virolahdelle ja homma loksahti mukavasti kohdilleen aloitusosuudella. Homma oli niin mukavasti omassa hallussa, ettei tuntunut edes kilvanjuoksulta. Sitä kai se parhaimmillaan on..

Välissä ehti juuri ja juuri pesäisemään pyykit kotosalla kunnes reissu jatkui.
Eilen sitten taas hiukan toista ääripäätä Nortin toisessa osakilpailussa.

rata löytyy vaikka täältä:
http://ol.kartenarchiv.at/show_map.php?user=gernotkerschbaumer.at&map=132

Meno oli taas hektistä ja pää ei ollut tähän tarpeeksi valmis. Kakkoselle väärä reitinvalinta vasemmalta. Kutoselle eksähdin 10 sekunniksi aivan oman entisen koti-ikkunan alla. Seiskalle taas väärin oikealta. Kahdelletoista sitten typerä reitinvalinta vasemmalta kun oikealta tultiin yli puoli minuuttia kovempaa.

Finaalissa oli yleisölle tarjolla viihdyttävää sirkushuvia. Hyvillä jaloilla varustetulle suunnistajallekin tuo olisi ollut varmasti hyvä kokemus, vaikka aikalailla fyysisesti tehdään ratkaisut kun juostaan 6 miestä kerrallaan samaa 10minuutin rataa.

Kiertue jatkuu taas lauantaina. Jalat lupailee jo parempaa ja josko tuon saisi myös tuloslistalle näkymään.. Kiertueen järjestäjille vinkiksi että vaikka kisat torstaina ja lauantaina Jukolan jälkeen olisi mielekkäämpi yhdistelmä, kuin silmäpussien kanssa juostu kisa tiistaina + pitkä odottelu vieraalla maalla ennen seuraavaa starttia.

Ei kommentteja: