Sivut

torstaina, marraskuuta 01, 2012

Kunnallisvaalit

Kunnallisvaaleissa kampanjoin teemalla "Kaksi kilometriä lisää normaalimatkalle. Kaksi rastia pois". Viimeiset kaksi viikonloppua olivatkin hektisiä kun kiersin ympäri maakuntia ja vaaliviikonlopun kampanjoin Ruotsin puolella. Kannatusta tuli hyvin yli kunta- ja valtiorajojen. Puolueista vain nukkuvien puolueen kannattajat osoittivat kiinnostusta normaalista poikkeavaan vaaliteemaan. Seuraaviin vaaleihin hommaan sitten oikein numeron, jottei oma vaalivoitto näy pelkästään alhaisena äänestysprosenttina.

Kausi saatiin siis päätökseen tutusti Smålandskavlenissa. Kesän ajan vaivannut kantapään limapussi salli taas kivuttoman juoksemisen. Kilometrejä harjoituspäiväkirjassa oli kuitenkin sen verran vähänlaihesti että vauhti oli vielä turhan verkkaista. Suomalaisittain seilattiin syvemmällä kuin koskaan. Moni oli näköjään jäänyt kotiin nukkumaan ja kisassa ruotsalaiset jyräsivät suomalaiset pahemmin kuin koskaan. Kalevan Rasti pystyi sentään laittamaan kampoihin kahden suomen rankikärjen ja kolmen maailmanmestarin voimin. Lienee kysymättäkin selvää että Suomen kalenteriin tarvitaan viestikisoja rutkasti lisää jotta kauas karannut maailman kärki saadaan kirittyä kiinni.


Uusi harjoituskausi alkoi tutusti samantien maanantaiaamuna Smålannin laivan karahdettua Turun satamalaituriin. Uusi kilpailukausikin starttaa heti tulevana viikonloppuna Barcelonassa marrasmasennuksen pakoreissulla.

Ei kommentteja: