Sivut

torstaina, maaliskuuta 29, 2012

Kevättä odotellessa

Maaliskuussa määrät ovat olleet vielä sopivan korkealla ja kilometrejä on kertynyt mittariin 130-150 / vko. Mitään superspesiaalia virittelyä ei ole nyt tarvinnut harrastaa vaan kroppa tuntuu valmiilta kisoihin normaalin perustekemisen jälkeen. Tuntuu ja tuntuu..Se miten kello vastaa tunteeseen nähdään kevään ensimmäisissä starteissa. Alkukauden kalenteri on kutakuinkin seuraava

6.4. Billnäsin pika
8.4. Raseborgin normaalimatka
+pääsiäisenviettoa Karjaalla

14.4. Kevätyönviesti?
+yösuunnistuspainotteinen viikonloppu Varsinais-Suomessa

21.4. Silja-Rastit keskimatka

28.4. Finnspring normaalimatka

1.5. Turun sairaalasprintti

5.5. Tiomila

Tarkoituksena on tehdä kymmenkunta yötreeniä ennen Tiomilaa jottei tarvitse opetella tekemistä kantapään kautta kuten viime vuonna ykkösrastilla. Mutta katsellaan päivä kerrallaan ja tärkeimpänä yritän huolehtia että pysyn terveenä kuten koko harjoituskauden tähän asti.

Viime viikkojen parhaan treenin tein sunnuntaina Jämillä kun sain kuuluttajan apulaisena tehtäväkseni talvitriathlonin MM-kisojen Online-tulosten toimittamisen maastosta. MM-viestissä oli sopivasti 4 osuutta ja jokaisella osuudella 3 lajia joten Jämin sulaa etelärinnettä tuli juostua kohtuullisen monta kertaa ylös-alas juoksuradalta maastopyöräreitille ja hiihtoladulle. Sen verran paita kastui etten malttanut missään vaiheessa pysähtyä paikalleni kylmettymään vaan testasin mennessäni kameran ominaisuuksia. Alla pari otosta. Eurosportin pyöräilykuvaajilla on kyllä helpompaa kunnei tarvitse kuin istuskella moottoripyörän kyydissä. Voittajajoukkueella meni kisassa aikaa kolmisen tuntia ja itsellä tuli sen saman verran reipasvauhtista juoksua maastossa.

Ei kommentteja: