Sivut

perjantaina, heinäkuuta 15, 2011

StressitestiPanokset jäi All-in sprintissä melko pieneksi ja kun vielä käsikin oli surkea niin jäin kiinni bluffista. Mahdollisuudet MM-lipun lunastamiseen olisi ollut mutta kun kylki vihloi jokaisessa mutkassa niin juokseminen jäi turhan laiskaksi tekemiseksi.

Ongelmia tuotti itselle lähinnä K-pisteen löytäminen kartalta ja leimasinkin ykkösellä ennen kuin koko rastin löysin karttalehdeltäni. Sen takia oli hieman tukkoinen lähtö kakkoselle tv-lähetyksessä. Loppumatkasta vielä 10 sek hiomiset pois kutoselta (en vielä kisan jälkeenkään uskonut että tuosta väristä sai mennä yli) ja kolmeltatoista (väistelin ihmisiä ja luin määritettä ja kartta oli taas mitenpäin sattuu kädessä). Täytyypä palata perusasoiden äärelle ja opetella kartan taittelutekniikkaa ja otetta kartasta.

Seuraavat tavoitteet on viimeistään Vuokatissa 2013, mutta lähipäivinä kirkastunee vielä väliaskelmia tuolle matkalle. Vakavampi harjoittelu lähtee taas käyntiin kun kylki sallii edes yhden normaalin vatsalihasliikkeen tekemisen.

Vihlovia mutkia radalla riitti ja niitä käytiin varsin ansiokkaasti eilen läpi yhdessä ratamestarin kanssa valmennusseminaarissa Kisakalliossa.

Ei kommentteja: