Sivut

keskiviikkona, toukokuuta 19, 2010

Primorsko

Sprinttipanostus tuotti myös kisalipun EM-kilpailuihin.

Sprintti ja pitkämatka kuuluu ohjelmistoon. Keskimatkaa en ole juossutkaan sitten viime syksyn SM:ien.

Monet kävivät pelipaikkojen liepeillä leirillä maaliskuussa analysoimassa maastoja. Itse luotan googleen ja lähes kymmenen vuoden kokemuksiin suunnistusturismista Itä-Euroopassa. Oman pääkilpailun maasto järjestäjien mukaan: "3 types of terrain – park with flat woodland and different visibility and runability, street area and coastal terrain with sand dunes."

Ja näin kuvaavat maastoa siellä vierailleet:

Primorsko on ranta- ja nuorisoturismiin keskittynyt kaupunki Bulgariassa, 52km Bourgasista etelään. Primorsko sijaitsee niemessä, Stomoplon ja Diavolskin lahtien välissä. Primorskossa on suuri rantalomakeskittymä, johon kuuluu yli 80 majoitusta tarjoavaa yritystä. Primorsko on kuuluisa 10km pituisesta hiekkarannastaan, joka on Bulgarian pisin mustanmeren rannalla oleva hiekkaranta (kuvassa pohjois-ranta oikealla, etelä-ranta vasemmassa reunassa). Primorskon lähellä sijaitsee myös harvinainen Ropotamon joki, jonka alueella esiintyy huomattava määrä harvinaisia kasveja ja lintuja.

Primorskon pieni kaupunki on nykyaikainen, palveluvalikoimaan kuuluu runsaasti pieniä kahviloita, aamuun asti aukiolevia diskoja ja edullisia ruokaravintoloita. Yöelämä Primorskossa on kaupungin kokoon nähden vilkasta ja kansainvälistä.

Primorskon ilmasto on välimerellinen, pääasiallinen turistikausi on touko-lokakuu.


Su 30.5. Sprint (karsinta + finaali)
Ma 31.5. Pitkän matkan karsinta
Ke 2.6. Viesti ??
La 5.6. Pitkän matkan finaali

http://www.eoc2010.bgorienteering.com/index/

Ei kommentteja: